lunes, 13 de octubre de 2008

CAMPDEVANOL

Era un dia de Sol. A la montanya. A la zona del Ripollés. Un noi. Una noia i una gossa caminant. Vistes panorámiques. Recorreguts visuals al horitzo fins les siluetes de les serralades més altes. Falta de vegetació al front i rodetjats d'ella al voltant nostre. Parades al cami ens inviten a con-templar el temple de lo natural. Avellaners. Ovelles. Vaques. Pins i bolets. Gorgs i caigudes d'aigua que demanaven ser interrompudes pels nostres cossos. Peró la temperatura ambient es la temperatura ambient.
Seguint la corrent del petit riu amb els seus corresponents salts d'aigua varem arribar al nostre emplaçament. El Gorg de lesCavanes. Alli fou on retrocedirem en el temps. Perguerem les conexions en la nostra ment de la vida moderna i ens possarem a disfrutar el moment creient en alló que estavem fent. Siguent carn, ossos i ànima allò que representavem. Passaren hores fins que decidirem despres d'un llarg procés d'aprenentatge anar-se'n del emplaçament on la vida s'havia aturat uns moments. Essència.
Continuarem riu abaix. Trobarem un Mas, ara abandonat. Tornarem a decidir quedarse alli. Teniem temps i començarem a construir el que seria el nostre refugi per a dormir. Juntarem dues vigues de fusta amb un mur. Unes pedres i uns troncs més de viga. Rames de pi i "elechos". Al final conseguirem el nostre proposit. Una vegada amb tot el temps lliure per davant, decidirem empendre un nou viatge al mon de la Lluna. Una Lluna que entregava moltissima sabiesa. Inteligencia que arribava mitjançant l'observació d'aquells punts blancs que foraden l'obscuretat de la nit. Contactes de color arcoiris amb estrelles no tant llunyanes. Nuvols que el vent movia en totes direccions permitint aixi un infinit paissatge canviant de formes i contrastos de llum. Rises moltissimes rises i un bon rotllo compartit en la que fou pot ser, la millor nit al millor refugi: L'univers al descobert.


















SERCLAR 11/10/2008
CAMPDEVANOL (GIRONA)

1 comentario:

anmorsigol dijo...

ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee capdesepiel!!!!!!!!!!!
aquesta setmana el bou el bou el bou a la vila.....


si no baixes tu, puje jo a tallar-te els collons.

salut verdura entreverà!!!!