viernes, 31 de julio de 2009

GR-11 des de Cap de Creus fins.....














El primer amaneixer a Cap de Creus dona començament a un cami de 850Km.
Des del mar mediterrani, fins l'oceà atlantic em desplace amb les meues cames, els meus pensaments i els meus sentiments. La decissió que m'acompanya, fa que per ara tot vaja més que bé. El trobarse amb gent pel cami, establir vinculs amb ells/es, compartir menjar, dormir sol o acompanyat, recollir graficament l'event, despertar cada mati, dormirse cada nit, no tindre mesura del temps caminat ni pel que queda per caminar,espai i temps indefinits i sorprenents.
A nivell de mar o a 2900m. d'alçada a dalt del pic de Bastiments o el pic de l'Infern. Alimentarse de mores o frambueses recol.lectades al cami. Fer dit i que la gent senca molta tendresa per tu i vejen molt de valor en anar sol quasi tota la estona.
Sempre sorpreses. Per ara sempre bon rotllo. Bones estones.
Primera parada tècnica a Núria per anar a federarse despres de ferse soci en lo alt de Bastiments per Jaume. Comprarse unes bones botes que eviten els girons de peus. Reposar forces. Visitar al meu germanet Antoni a Bagá en el campament dels Scouts. Ganes de caminar amb ells durant 3 dies i tornar a reprendre la caminata fins tal vegada Jaca on tornarem a fer un alto per vore que tal es la zona aquella gracies de la ma d'Alvaro un colega del cami.
Ara.......CONTINUAR FENT!!!!
















2 comentarios:

james k. dijo...

Sergio! Esto es tu amigo James de la clase de Antropologia de la PUCP Lima. Como has estado amigo?! Espero que todo este bien contigo en Espana. Voy a regresar a Lima el 9 de Septiembre y viajar al sur de Chile hacia Patagonia. Estoy pensando en vivir en Barcelona despues para ensenar ingles. Que haces estos dias?
Chau- James

SerViCa dijo...

Estoy caminando James!!!estoy recorriendo todos los pirineos de este a oeste!!!me queda poco por recorrer!!creo en 12 o 13 dias termino la ruta!!!Me alegra saber de ti!!!veo que sabes vivir!!!Y eso tambien me gusta!!!Viaja y conoce a gente, es lo mejor para ti y tu vida!!!un abrazo!!!