domingo, 18 de noviembre de 2007

EL SEGON CICLE A LA PONTIFICIA UNIVERSIDAD CATÓLICA DEL PERU

Com explicar el procediment d'un part en imatges? Com poder comprimir tres mesos de chamba en cuatre,cinc,sis,set,huit,nou imatges? Provare de explicar-vos lo mínim possible en escrit, pero clar....preferixc fer-vos saber el procediment per a poder extraure la peça final.

El primer pas, es el modelat de la figura en fang. Tots els pasos son importants, pero aqui es on realment es pot apreciar el que será el produce final, ja que quan el buidem en ciment, els detalls i les correccions costen més de fer.

El segon pas es fer el motllo de guix. Primer se li posa una capa no molt gruixuda per a sobre posar-li els ferros que conformaran l'estructura que fará de suport per al pes del formigó, enla següent imatge es veu l'estructura de ferros currugats que tan hem odiat els meus companys i jo a l'hora de doblar-los.jajajajaj!!!


Un tercer pas sería obrir el motllo. Amb molt de compte, que es trenque el mínim possible, ja que si es trenca no es un drama, pero, cal resanar-lo.


Una vegada obert, procedim a llevar-li tot el fang de dintre del motllo principal. El netejem al máxim. Li posem cera. I tornem a preparar més ferros de merdeta per a fer la estructura interna del nostre nen de ciment.

Una vegada encerat, i doblats tots els ferros, pasariem a posar-lo en horitzontal i començar a posar-li el ciment. Tant sols una primera capa.Després, posem el nen en pocisió vertical, i procedim a colocar-li l'estructura, omplir les cames de ciment, i col.locar les tapes dels braços, esquena, nuca i cap...

El deixarem tancat dos dies i obrirem el motllo a base de carxotades i un objecte tallant.


I....taxin taxan!!! Nen de ciment després de nou messos justos de estar en aquestes terres tant fructiferes...jajajaja!!!

Encara tinc més treballs, peró fins que no termine aquest divendres 23 no els penjaré perqué encara no tinc fotografies d'ells!!! Peró si vos deixe amb el video de una instal.lació que vaig fer en grup amb tres amigues en un curs que es diu Integració 2. El curs a segut un poc aburrit al final, peró la veritat que al principí era bastant motivant, ja que era el punt de idees abstractes que necessitava per a no estar totalment penjat en lo natural del modelat. De vegades es necessita volar!!!jajajaja!!!
Pucha al final no he pogut pujar el video perque no es carrega!!!

Sergio Caballero Vidal 19-11-2007
Lima (PERÚ)




No hay comentarios: